Szolgáltatásaink

Üzleti stratégia tervezés, fejlesztés

Üzleti stratégia kidolgozása a menedzsmenttel együttműködésben, az üzleti stratégia letranszformálása operatív szintekre.

Vállalat és szervezet átvilágítás

A vállalat teljes átvilágítása, a fejlesztendő, átalakítandó területek feltérképezése, akcióterv készítése.

Hatékonyságnövelő átszervezés, optimalizálás

Az átvilágítás eredményeként létrejött akcióterv végrehajtása.

Szakemberek keresése

HR, pénzügy, vállalatvezetés, kereskedelmi területen a szervezetbe teljesen illeszkedő és a megfelelő kompetenciákkal rendelkező szakember megtalálása a lehető legrövidebb időn belül.
 
Szükség esetén HR, pénzügy, általános vállalatvezetési területeken interim menedzsment, projektvezetés.

Szakemberek, vezetők mentorálása

Szakemberek, vezetők támogatása az üzleti döntésekben, a vezetői magányosság ellenpontozása, általános és speciális vezetői támogatás.

Szervezetfejlesztés

A szervezet optimalizálása, figyelembe véve a szervezetben rejlő lehetőségeket és korlátokat. Felskálázás, leépítés támogatása.

Felkészítés a nemzetközi vállalatokkal történő együttműködésre

Elsősorban azon KKV-nak ajánljuk, akik a nemzetközi vállalatok üzleti partnereivé szeretnének válni. Üzleti kultúra, üzleti kommunikáció, folyamatfejlesztés és standardizálás, optimalizálás elősegítése.

Szolgáltató központok teljeskörű támogatása

A szolgálató központok szektorának iparági szakértőjeként segítséget nyújtunk globális és regionális, valamint nemzetközi projektekben. Számos területen kínálunk megoldást: többek között a helyszín kiválasztás, szolgáltató központ felállítása, migrációs projektek tervezése, fejvadászat; frissen belépők integrációja, onboarding tevékenységek támogatása a KeyStone program segítségével.

Mit mondtak rólunK?

Referenciáink

Lépj velünk